18 квітня 2024 12:11

Даніеле Де Россі про гру з "Міланом": "Ми будемо намагатися виграти з самого початку"

Сьогодні на "Стадіо Олімпіко" відбудеться другий матч 1/4 фіналу Ліги Європи між "Ромою" та "Міланом". Попри те, що россонері вважались фаворитами у першій зустрічі, мінімальну перемогу святкували римляни. Тренер "вовків" Даніеле Де Россі каже, що шанси на прохід до наступного раунду залишаються рівними.


"Цифри говорять, що вони були кращими, кар'єра Піолі показує, що він кращий за мене, але в першому матчі ми були кращими. Для мене це все ще 50 на 50, а "Рома", яку ви не відносите до найкращих команд Європи, дійшла до 4 півфіналів за останні 6 років. У грі є тисяча речей, чи то тактичні зміни тренерів, чи то гра гравців. Емоційна частина відіграватиме свою роль, тому що це гравці, які звикли грати в цих кубках. Нам би добре впоратися зі своєю хвилюванням. Ми будемо намагатися виграти з самого початку, забитий гол для них буде важким ударом", - говорить Даніеле Де Россі.

Також не оминули ситуацію стосовно стану здоров'я Евана Ндіка.


"З ним все гаразд, і це найголовніше. Я думаю, що кожен виносить з цього ті уроки, які він хоче, якщо вони є. Ми отримали компліменти за звичайну річ. Людина на електрокардіограмі сказала нам, що у нього був серцевий напад, тож коли є такий сумнів, він не дозволяє тобі продовжувати. З поваги до всіх не було можливості продовжувати. Ми були дуже єдині в цьому. Я привітав хлопців, не було жодного, хто хотів би продовжувати грати. Приємно, що ми відкрили себе як сім'ю в ці моменти, а не тільки тоді, коли виграємо ігри", - заявив Даніеле Де Россі.