17 квітня 2024 11:53

Гюндоган про виліт з ЛЧ: "Гра була в наших руках, а ми віддали її ПСЖ найлегшим способом"

"Барселона", маючи перевагу під час другого матчу з "ПСЖ", програла поєдинок (1:4) та вилетіла з розіграшу єврокубка. На хід гри вплинуло вилучення Араухо в середині першого тайму, коли він сфолив біля штрафного майданчика на Баркола. Не приховував своїх емоцій від результату півзахисник каталонців Ілкай Гюндоган.


"Я розчарований, дуже розчарований. Гра була в наших руках, а ми віддали її "ПСЖ". Ми віддали його їм у найлегший спосіб. Вилучення на такій стадії вбиває тебе в грі. В такі відповідальні моменти треба бути впевненим, що ти йдеш за м'ячем [про фол Араухо]. Я вважаю за краще пропустити гол або навіть дозволити вихід один на один. Я не знаю, дотягнувся він до м'яча чи ні, але краще дати воротареві шанс врятувати його, або навіть подарувати їм гол", - говорить Гюндоган після матчу.


Також німець піддав критиці дії гравців під час голу Вітіньї у ворота "Барси":

"Ще одна помилка. Ми повинні були вийти і закрити його. Ми не повинні дозволити йому пробити, він був вільний! Це не те, чого ми не тренували. Гравець, який найближче до м'яча, повинен вийти і закрити його. Це був вихід три на три після кутового, Вітінья вибігає... ти маєш піти і забрати його. Ніхто не вийшов, а якщо і вийшов, то вже було пізно", - заявив Гюндоган в інтерв'ю CBS Sports.