17 квітня 2024 10:17

"Найбільші суперечки точаться навколо Зінченка‎". Англійський ЗМІ висловив думку, чи вийде українець у старті проти "Баварії"

На думку наших колег з Великої Британії, Олександр Зінченко нині виглядає не дуже свіжим, тобто мав чимало ігрового часу в останніх іграх, отже, ймовірно, гру проти Баварії в матчі-відповіді розпочне не зі старту.


«Найбільші суперечки точаться навколо Олексія Зінченка. Українець не був настільки поганим, як про нього говорять проти Астон Вілли, але зігравши скільки хвилин, можна очікувати, що він пропустить гру у Мюнхені.

Якуб Ківіор отримав пошкодження в першому матчі, тому Артета може ризикнути і випустити Такехіро Томіясу, який вперше з грудня вийде у старті», – йдеться в матеріалі.

Склад Арсенала на поєдинок 1/4 фіналу ЛЧ проти Баварії за версією Football.london.

Воротар: Рая.
Захисники: Вайт, Саліба, Габріел, Томіясу.
Півзахисники: Жоржиньо, Райс, Едегор.
Нападники: Сака, Гаверц, Жезус.
Поєдинок Баварія – Арсенал буде зіграно сьогодні, 17 квітня. Початок гри о 22:00 за київським часом. У першому матчі «каноніри» та мюнхенці розійшлися бойовою нічиєю 2:2.

Олександр Зінченко в поточному сезоні зіграв за Арсенал 32 матчі в усіх офіційних турнірах: один гол, дві результативні передачі.
Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 42 мільйони євро.