16 квітня 2024 12:10

Дюгаррі про Мбаппа проти "Барселони": "Навіть найбільші іноді грали погано. Але якщо він зіграє так, як у першому матчі, це буде говорити про жалюгідне ставлення до справи"

Крістоф Дюгаррі розповів, чого чекає від Кіліана Мбаппе у грі з «Барселоною».


Команди проведуть матч у відповідь у рамках 1/4 фіналу Ліги чемпіонів сьогодні, 16 квітня. Початок о 22:00 за московським часом.

«Якщо нам потрібно поставити запитання про те, чи Мбаппе є хорошим гравцем, дуже хорошим або видатним, ми майже все погодимося, що так. Не цей матч покаже його рівень... Результат цієї гри, я думаю, визначить, чи був його перехід до «Парі Сен-Жермена» повним успіхом чи частковим провалом.

Якщо ми побачимо таку ж гру з його боку, як у першому матчі, то це буде говорити про жалюгідне ставлення до справи, і я говорю про відсутність бажання, недостатню кількість прискорень, нестачу зусиль, іноді байдужість до того, що відбувається навколо неї, безлічі невдалих рішень... Це був матч, у якому йому нічого не виходило.


У футболі ти маєш право грати погано, це частина гри. І навіть найбільші гравці іноді грали погано. Чи здатний він надолужити втрачене? Я впевнений у цьому, більше того, Кіліан уже демонстрував це раніше, і саме тому здається, що нинішній середній період дивно затягнувся.


Я ніколи не бачив, щоб Кіліан Мбаппе грав так погано протягом такого довгого часу і, перш за все, з таким однаково поганим настроєм у багатьох матчах», – сказав екс-нападник збірної Франції.