16 квітня 2024 10:09

Не лише Луческу. ЗМІ назвали тренерів, які можуть очолити "Бешикташ"

Колишній наставник донецького Шахтаря та київського Динамо Мірча Луческу перебуває у списку бажань Бешикташа, який звільнив Фернанду Сантуша з посади головного тренера команди.

Вже кілька тижнів відомо, що Мірча Луческу має принципову домовленість із Бешикташем про підписання контракту, але поки що офіційних підтверджень не було, тож гонка за місце наступника Фернанду Сантуша все ще відкрита.

Турецьке видання yeniasir повідомляє, що у списку босів Бешикташа всього вісім імен, більшість з яких були додані нещодавно, незабаром після відходу Сантуша.

Окрім румунського тренера, серед варіантів – Серген Ялчин (Антальяспор), Шенол Гюнеш, Курбан Курбанов (Карабах), а також тренери з більш відомими іменами у європейському футболі, такі як Антоніо Конте, Мауріціо Саррі, Едін Терзіч (Боруссія Дортмунд) та Джованні ван Бронкхорст.


Схоже, турки розглядають інші варіанти, хоча Луческу залишається головним фаворитом. Бешикташ та Луческу також вели переговори взимку, але тоді румун відмовився, що призвело до призначення Сантуша.