15 квітня 2024 21:48

"Фіорентина" та "Дженоа" зіграли внічию

У італійській Серії A також настає той самий момент сезону, коли командам уже варто остаточно визначатись із тим, де вони хочуть завершувати поточну кампанію. І якщо виліт у нижчий дивізіон учасникам одного з останніх матчів тридцять другого туру національної першості, Фіорентині та генуезькому Дженоа, уже не загрожував, то зачепитись за єврокубки в них примарні шанси ще залишались.


Певна річ, це стосувалось більше колективу Вінченцо Італьяно, який випереджав "грифонів" Альберто Джилардіно на п’ять очок, однак відсутність перемог у останніх чотирьох матчах чемпіонату мала неабияк хвилювати вболівальників команди з Флоренції. Але в них ще залишається хоча б гра в запасі, тож ще певний час Фіо буде здатна помріяти про дійсно великі здобутки в непростому сезоні.


Сьогодні "фіалки" не змогли обіграти Дженоа. На гол Гудмундссона, який для ісландця вже 13-й в сезоні Серії А, господарі відповіли влучним ударом Іконе. Більше голів вболівальники не побачили — 1:1.


У наступному турі Фіорентина гостюватиме в Салернітани, тоді як посеред тижня гратиме матч-відповідь проти чеської Вікторії Пльзень у Лізі конференцій УЄФА, а генуезький Дженоа прийматиме римський Лаціо.


Фіорентина — Дженоа 1:1


Голи: Іконе, 58 — Гудмундссон, 42 (пен.)