15 квітня 2024 11:14
1

Англійська преса поставила всі крапки у грі Зінченка з "Астон Віллою": журналісти побачили майже один негатив

У неділю, 14 квітня, Арсенал на своєму полі програв Астон Віллі з рахунком 0:2 у матчі 33-го туру англійської Прем'єр-ліги.


Олександр Зінченко вийшов у стартовому складі господарів та провів на полі 87 хвилин, після чого замість нього вийшов форвард Едді Нкетія.

Англійська преса прокоментувала гру українського лівого захисника та виставила йому відповідні оцінки.

Football.London – 5/10

«Дуже добре зіграв у першому таймі, коли Арсенал домінував. Команда виглядала більш збалансованою, коли він створював, а Райс захищався. Однак у другому таймі він явно втомився, і було справжнім сюрпризом, що його не замінили раніше».

GOAL – 5/10

«Потрапляв у незрозумілі зони, що дозволяло Віллі контратакувати. Часом надмірно ускладнював роботу з м'ячем».

Evening Standard – 6/10

«Розумно використовував м'яч у першому таймі. Досить добре захищався, але в другому таймі був виснажений швидкістю Бейлі, який вийшов на заміну».

90min – 4/10

«Лівий захисник був проблемною позицією для Арсеналу в цьому сезоні, і, судячи з виступу Зінченка в неділю, можна зрозуміти чому. Українець програв усі, окрім однієї, дуелі зліва, а його незграбна втрата м'яча ледь не коштувала команді голу».

Після цього матчу Арсенал посідає друге місце в турнірній таблиці АПЛ, маючи 71 бал та гру в запасі.
Зінченко в нинішньому сезоні провів уже 33 зустрічі в усіх турнірах: гол та два асисти.
«Очень хорошо сыграл в первом тайме, когда Арсенал доминировал. Команда выглядела сбалансированнее, когда он создавал, а Райс защищался. Однако во втором тайме он явно устал