14 квітня 2024 22:42
2

"Коли Зінченка візьмуть воювати за Україну?‎": фанати "Арсеналу" розчаровані грою захисника у матчі АПЛ

Вболівальники лондонського Арсеналу відреагувалв на поразку команди Мікеля Артети у матчі 33-го туру АПЛ проти Астон Вілли (0:2). Чи не найбільше хейту було написано на адресу українського захисника Олександра Зінченка.


В матчі 33-го туру АПЛ проти Астон Вілли (0:2) український оборонець Арсенала Олександр Зінченко мав 87 хвилин ігрового часу, за котрі результативними діями не відзначився. І саме в особі нашого співвітчизника фани «канонірів» побачили цапа відбувайла.


«Український футбол» провів вечірній моніторинг соціальних сторінок лондонського клубу, відібравши коментарі на адресу нашого співвітчизника.


Raf: «Я просто хочу, щоб Зінченко пішов з мого клубу. Будь ласка».

Ilyas Noreaga: «Коли Зінченка візьмуть воювати за Україну?».


Eduardo Hagn:
«Зінченка треба виключити. Ходяча помилка».

occultrealms: «Чому Зінченко отримує хвилини? Він 75% часу грає за суперника».


Jack Saishi: «На жаль, через погану гру Зінченка Арсенал сьогодні не зміг забити».

Мо: «Зінченко виглядає так, ніби грає проти нас».


Після поразки від Астон Вілли (0:2) Арсенал має в доробку 71 заліковий бал та займає другий щабель у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. Відставання від чинного чемпіона АПЛ Манчестер Сіті вимірюється двома очками.

Можно вічно дивітись на вогонь або на те як тече вода, а можно і вже 20 років спостерегати, як Арсенал пройобує чемпіонство... навіть без Зінченка це траплялось, уявіть собі:)))
можно подумать там кто то лучше него был -пошли они на)(Уй эти фанаты "Арсенала"