14 квітня 2024 08:59

Кріштіану Роналду можуть викликати до суду у справі його брата

Нападника "Аль-Насра" Кріштіану Роналду можуть викликати на судове засідання як свідка, щоб прояснити ситуацію навколо його брата Угу Дінарте Сантуша Авейру. Про це повідомляє Corriere Torino.


За інформацією ресурсу, стосовно брата Роналду порушено справу у зв'язку з імовірним шахрайством. Розгляди пов'язані з наслідками угоди 2019-го року між бізнесменом Рокко Валенті та компанією Mussara Gestao de Espacos e Eventos LDA, представником якої є брат Роналду.


Підприємець підписав контракт, за яким мав виплатити 650 тисяч євро за отримання права на виробництво і продаж футболок із логотипом CR7Museu. За короткий час було випущено 13 тис. одиниць продукції. Однак компанія Adidas помітила і повідомила про надмірну схожість дизайну цих футболок з тими, що виготовляються за контрактом. Вироблені футболки Валенті стали збувати посереднику. Вони мали пройти утилізацію, однак, як з'ясувалося, замість цього стали продаватися в музеї Роналду.


Повідомляється, що зовнішній вигляд футболок стверджував брат Роналду.


Зазначимо, що суддя Алессандра Сальвадорі, яка схилялася до того, що виклик Роналду як свідка буде "зайвим", запропонувала адвокату Роберту Капре, який представляє інтереси Валенті, ініціювати виклик Кріштіану до суду 31 травня на наступне слухання.