13 квітня 2024 13:19

"Барса" планує заробляти до 120 млн євро на рік на оновленому "Камп Ноу" за рахунок спонсорів та VIP

"Барселона" розповіла про проект оновленого "Камп Ноу".


У четвер клуб провів презентацію, присвячену реконструкції домашнього стадіону. Захід був доступний для широкої аудиторії у прямому ефірі на офіційному сайті та на платформі Barça One.

Відповідальні за проект менеджери розповіли про технічні аспекти та архітектурні деталі майбутнього стадіону, а також про хід будівельних робіт.


Роботи йдуть відповідно до запланованих термінів. Перша гра команди на оновленому "Камп Ноу" може пройти наприкінці поточного року.


Як уточнює Diario Sport, вже ведеться будівництво третього ярусу трибун, який не буде відкрито для публіки до кінця наступного року, тому до того часу місткість арени становитиме близько 68 000 глядачів.


Віце-президент каталонського клубу Олена Форт також розповіла про нову послугу Barça Hospitality, продемонструвавши приміщення, які можуть приносити клубу комерційну вигоду.


Передбачається, що основними джерелами доходу стануть нові спонсорські угоди, пов'язані зі стадіоном, а також нові VIP-пропозиції, які можуть потроїти суми, що отримуються.


Очікується, що завдяки цьому «Барса» зможе заробляти на стадіоні близько 120 млн євро на рік.