11 квітня 2024 15:14
3

ЗМІ розповіли про ідеї Трампа щодо НАТО й закінчення війни Росії проти Україні

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Телеканал CNN дізнався, що майбутній кандидат у президенти США Дональд Трамп нібито планує поділити країни НАТО на "два сорти" залежно від їхніх витрат на оборону, а також хоче змусити Росію та Україну почати перемовини щодо припинення бойових дій.


Джерело: "Європейська правда" з посиланням на CNN


Деталі: За даними джерел телеканалу, у таких розмовах багато європейських послів дізналися, що Трамп хоче просувати ідею "дворівневого НАТО": щоби країни, які витрачають на оборону менше ніж 2% ВВП, не були захищені 5 статтею Північноатлантичного договору.


Що стосується планів Трампа "швидко зупинити війну" в Україні, деякі іноземні дипломати нібито почули, що він хоче посадити Москву та Київ за стіл переговорів і спонукати їх до домовленості для припинення бойових дій.


У випадку перемоги на президентських виборах Трамп, ймовірно, спробує вийти на зв’язок з главою Кремля Владіміром Путіним і президентом України Володимиром Зеленським одразу ж після переобрання, або наступного дня після інавгурації, щоб почати таку роботу, розповів один з анонімних співрозмовників, знайомий з ідеями експрезидента.


Інструментом тиску може стати американська військова допомога для України.


"Якщо Україна прагне постійного потоку допомоги, їм доведеться сідати за стіл переговорів. І якщо Росія не хоче, щоб ми надали велику нову підтримку Україні, то їй теж доведеться сідати і вести переговори… Це не означає поступок Україні, чи що ми дамо Путіну все, що він захоче", – зазначив співрозмовник.


Невідомо, наскільки цей анонімний співрозмовник близький до команди Трампа.

пусть эта мразь перестанет запрещать своей республиканской партии голосовать за военную помощь Украине и пусть спикер джонсон поставит на голосование пакет помощи который добивается офис президента Байдена !-а не рассказывает сказки
Сховати
можно сколько угодно смеяться над рашей-парашей но то что ихнее кгб -это самая мощьная структура в мире это факт!_суметь управлять Штатами через своего агента трампа и то же самое в Украине посредством посадки на трон клоунское зэ-кодло -это уровень качества
Журналист Bild: "У Украины закончились ракеты в Patriot и Iris-T"

пусть эта про-пуйловская мразь трамп перестанет запрещать своей республиканской партии голосовать за военную помощь Украине и пусть спикер джонсон поставит на голосование пакет военной помощи