11 квітня 2024 14:50
1

Втрата Трипільскої ТЕС: енергетики поділилися наслідками для країни

Втрата Трипільської ТЕС не відобразиться позитивно на енергобалансі країни. В пікові години доби Україна матиме менше потужності для покриття потреб у споживанні електроенергії.


Про це повідомляє пресслужба НЕК "Укренерго".


"Втрата ТЕС, як і будь-якого великого об'єкта генерації, позитивно не відобразиться на енергобалансі країни. Це означає, що в пікові години доби ми матимемо менше внутрішньої потужності для покриття споживання", - йдеться у повідомленні.


Водночас у пресслужбі підкреслили, що найскладніша ситуація з енергозабезпеченням залишається у Харкові.


"Знову уражені енергооб'єкти в регіоні, зараз намагаються заживити критичну інфраструктуру і дати більше потужності для заживлення міста та області", - продовжили у пресслужбі.


У компанії додали, що ситуація залишається непередбачуваною, адже росіяни не полишають спроб відрізати Харків від енергосистеми. Тому дати прогнози щодо відновлення енергопостачання складно – це залежить від наступних атак та їх наслідків.

вот -это и есть результат того что подхуйловник трамп запрещает уже полгода своей республиканской партии голосовать за военную помощь Украине а спикер джонсон не ставит на голосование пакет военной помощи Украине