9 квітня 2024 19:10

Журналіст підтвердив, що "Динамо" цікавиться колумбійським вінгером. Кияни хочуть підписати його вільним агентом

Журналіст Михайло Співаковський в програмі "ТаТоТаке" розповів про інтерес "Динамо" до вінгера австралійського клубу "Сентрал Кост Марінерс" Анхеля Торреса.


"За моєю інформацією, правий вінгер австралійського клубу "Сентрал Кост Марінерс" Анхель Торрес вже давно фігурує в шорт-листах "Динамо". Він лівоногий гравець, який може зіграти правого або лівого вінгера, також має досвід гри на позиції атакувального півзахисника. Це вихованець школи "Порту". Я скажу свої відчуття по його грі. Він може зіграти на обох флангах. В нього поставлений крос з лівої, може зіграти як інвертований вінгер праворуч. Є дуже непересічне виконання обвідного удару з лівої в дальній кут. Мені сподобалась його статистика гри на захист. Бо якщо ми згадаємо Перріса, то здається, що Торрес краще розуміє, що він має працювати проти м’яча".


Своєю думкою про Торреса поділився блогер Михайло Смоловий.


"Я його дивився ще коли з’явились перші чутки місяці 2 тому. Він мені не виглядає видатним плеймейкером, він може виконувати якісні передачі, але це більше в транзиції, в швидких атаках. Це не те, що було в матчі з ЛНЗ. В цьому сезоні він переважно грає зліва і в нього звідти багато ударів лівою ногою. Тому, в нього високий потенціал грати інвертованого правого вінгера, бо удар лівою в нього дай боже. Якщо говорити про гостроту, то він часто входить в центр і віддає передачі, часто хороші, але це відбувається в швидких атаках. Не факт, що він зміг би себе показати в матчі проти ЛНЗ. Стосовно техніки і удару, то не має чого говорити, це дуже якісний футболіст. Є питання, що він може повторити долю Лєднєва, Перріса, Кабаєва, Волошина, бо в "Динамо" від вінгера потрібен плеймейкинг у напівфланзі. А тут до нього є певні питання".


Михайло Співаковський розповів, чи збирається "Динамо" купувати колумбійського вінгера.


"Ні, "Динамо" не збирається його купувати. Вони хотіли взяти його вільним агентом. Його кар’єра складається таким чином, що він завжди переходить безкоштовно. Його контракт з "Сентрал Кост Марінерс" закінчується 30 червня 2024 року. Я думаю, що "Динамо" буде намагатися взяти цього гравця безкоштовно".


Фото: ФК "Сентрал Кост Марінерс"