8 квітня 2024 19:44

Супряга може повернутися до "Дніпра-1"? Журналіст оцінив ймовірність переходу форварда "Динамо"

Журналіст Ігор Циганик у своїй авторській програмі «Циганик LIVE» висловився про ймовірність переходу нападника «Динамо» Владислава Супряги до «Дніпра-1».


«Чому не Супряга не потрапляє до заявки «Динамо»? Зараз йде ставка на Пономаренка, як на дублера Ваната. Але я думаю, що Супряга свій шанс знайде.


Чи може Супряга бути з літа у «Дніпрі-1»? Це дуже цікаве питання, насправді. Я вам можу сказати, що зараз питання не на часі, але після завершення сезону його можуть обговорити. Ось так завуальовано я можу сказати.


Тобто зараз сказати про те, що «Дніпро-1» точно збирається взяти Супрягу в оренду на наступний сезон, я так не можу. Але чи тримають керівники «Дніпра-1» у голові варіант з посиленнями Супрягою лінії нападу? Я думаю, що тримають. Тому що це футболіст, який свої найякісніші поєдинки в УПЛ у складі «Дніпра-1». Повернення до цього клубу було б важливим кроком для Супряги.


Зараз зарано говорити про те, що йдуть якісь певні перемовини, зарано. Ближче до закінчення чемпіонату буде розуміння хто де грає, хто в яких турнірах виступає, хто ставить які завдання, і тоді можна буде про щось говорити. Але я думаю, навіть трішки знаю, що в головах є така історія», – сказав Циганик.