8 квітня 2024 18:34

Андрій ЯРМОЛЕНКО: "Сьогодні результату немає, зіграли погано. Настрій, якщо чесно, не дуже"

Півзахисник «Динамо» Андрій Ярмоленко прокоментував нічию у матчі з ЛНЗ (1:1).


– Мій гол? Я минулого разу сказав, що для мене найголовніше – результати команди. Про ніякі рекорди я не думаю. Сьогодні результату немає, зіграли погано. Настрій, якщо чесно, не дуже.


– Як грати проти суперника, з таким насиченим захистом?


– Треба розкривати захист. Звичайно, це нелегко, але треба бути хитрішим в атаці, потрібно реалізовувати свої моменти. Це не вперше проти нас так грають. Я вважаю, що моменти були, просто потрібно було в цих моментах більш холоднокровно розпоряджатися.


– Пропущений м’яч засмутив? Можливо, через це не вдалося перемогти?


– 1:0 повели і треба було взагалі не підпускати суперника до наших воріт. Але так сталося, що пропустили. Це футбол, на футбольному полі є дві команди. Пропустили і в нас було ще 45 хвилин. Були непогані моменти в другому таймі, але потрібно було ними розпоряджатися.


– Ви вперше після травми зіграли у стартовому складі? Як самопочуття? Наскільки легко чи важко було так грати?


– Якщо говорити конкретно про мою гру, то, звичайно, хотілося зіграти краще. Я вважаю, що провів цю гру дуже погано, тому такий результат.


– Сьогодні вболівальники багато підтримували, перегукувалися. Особливо на останніх хвилинах намагалися гнати команди вперед.


– Звичайно, набагато приємніше грати, коли є вболівальники на трибунах. Ми граємо для них. На жаль, сьогодні результату немає. Це означає, що потрібно працювати більше.


– У вас було за 8 днів 3 матчі. Можливо, десь не вистачило часу на відновлення?


– Я не можу сказати, що не вистачило часу на відновлення. У нас великий склад, багато футболістів, практично на кожній позиції є конкуренція. Не потрібно шукати в цьому якусь провину. Я думаю, що ми були готові до гри, просто цей пропущений м’яч десь нас надломив. Але повторюю, що було ще 45 хвилин і треба було забивати. Однак команда суперника добре оборонялася.


– Що було у роздягальні? Що казав тренер?


– Те, що було у роздягальні, стандартна відповідь, це залишиться між нами, між футболістами. Я вважаю, що так повинно бути.


– Що означає для «Динамо» повернення Віталія Буяльського?


– Віталій – капітан команди. Звичайно, це багато означає для команди. Йому також потрібен час, як і мені, щоб набрати оптимальні кондиції.