8 квітня 2024 11:19

Аллегрі про стиль "Ювентуса": "Хочемо володіти м'ячем 90 хвилин, завдавати по 30 ударів, але навіть у мріях такого не буває. У футбол грають дві команди"

Массиміліано Алегрі дав оцінку грі «Ювентуса» з «Фіорентиною» (1:0).


У матчі 31 туру Серії А туринці володіли м'ячем 25,3% часу, а в другому таймі - 16,4%.

«Щодня ми працюємо над тим, щоб стати краще. Є й психологічні моменти, все ж таки ми давно не вигравали Серію А.

У першому таймі нам ніщо не загрожувало. Три наші голи були скасовані через сантиметровий офсайд, також ми створювали моменти у другому таймі.


Так, ми ризикували пропустити в кінці матчу після технічної помилки, але я не став би ні в чому дорікати хлопцям. Вони проводять хороший сезон, ми робимо все для того, щоб набрати максимально можливу кількість балів. Ми здобули другу суху перемогу поспіль, це важливе покращення.

У футбол грають дві команди у різних футболках. Ми біло-чорні, вони – фіолетові. Ми хочемо володіти м'ячем 90 хвилин, завдавати по 30 ударів, але не думаю, що хтось навіть у мріях може досягти такого.


Ми знаємо свої обмеження. На цій стадії сезону найважливіший результат. Не бачу, щоб було багато команд, які не дають завдати жодного удару по своїх воротах. Ми робимо все, що в наших силах. Хлопці справляються.

Ми намагаємось грати на половині поля суперника протягом 90 хвилин, але з нами грає і суперник.


Ми мали вести 2:0 до перерви. Ми не забили другий м'яч, і те, що «Фіорентина» почала битися, було неминучим. Ми мали моменти в результаті контратак, і ми могли б розпорядитися ними краще», – сказав головний тренер «Ювентуса» в ефірі DAZN.