7 квітня 2024 21:33

"Челсі" у доданий час втратив перемогу над аутсайдером АПЛ, Мудрик провів на полі лише декілька хвилин

У матчі 32-го туру Англійської Прем'єр-ліги Шеффілд Юнайтед приймав Челсі Михайла Мудрика. Поєдинок між цими командами закінчився внічию із рахунком 2:2.


Сьогодні, 7 квітня, лондонський Челсі завітав у гості до Шеффілд Юнайтед в рамках 32-го туру англійського чемпіонату. Вінгер синіх Михайло Мудрик розпочав цей поєдинок на лавці для запасних.


Команда Маурісіо Почеттіно вдало розпочала зустріч, адже вже змогла відзначитися голом у дебюті. Галлагер виконав кутовий, Тьягу Сілва прийняв навісну передачу в штрафному майданчику і влучно пробив у лівий нижній кут воріт.


Однак ще в першому таймі господарі відігралися. Хамер виклав м'яч під удар партнеру, яким виявився Джейден Богл і з пострілом того в правий нижній кут воріт голкіпер синіх не впорався.


На перерву команди пішли за рахунку 1:1.


В середині другого тайму Челсі знову повело в рахунку. Мадуеке здійснив чудовий індивідуальний прохід та пробив з меж штрафного майданчика. Іво Грбич був неспроможний впоратись із ударом під поперечину.


Михайло Мудрик з'явився на полі замість автора забитого голу Мадуеке на 82-й хвилині. Але у доданий до другого тайму час господарі зрівняли рахунок. Арчер замкнув прострільну передачу та головою пробив вздовж лінії воріт, де чатував Макберні та переправив м'яч у сітку


Більше команди не забивали, а фінальний свисток зафіксував нічию.


АПЛ, 32-й тур


Шеффілд Юнайтед - Челсі - 2:2

Голи: Богл, 32, Макберні, 90+3 - Сілва, 11, Мадуеке, 66