7 квітня 2024 09:05

Гарі О'Ніла вигнали з суддівської кімнати після "найгіршого рішення", яке не дозволило "Вулвергемптону" зрівняти рахунок

Головного тренера вовків вигнали з суддівської кімнати після того, як він сперечався про рішення VAR, яке коштувало його команді поразки 2:1 від "Вест Гем Юнайтед". О'Ніл лютував після того, як на 99-й хвилині гол Макса Кілмана головою не зарахували, коли суддя вирішив, що гравець "Вулвергемптона" Таванда Чірева перебував в офсайді. О'Ніл назвав це рішення "можливо, найгіршим, яке я коли-небудь бачив".


"Жахливе, просто жахливе рішення. Я взагалі не можу його зрозуміти. Я говорив з Девідом [Моєсом] і, чесно кажучи, він сказав те ж саме. Це ніколи, ніколи, ніколи не було офсайдом. Фабіанський також не вважав, що це був офсайд. Божевілля, що арбітр Прем'єр-ліги може стояти перед екраном, бувши направленим на нього, і так сильно помилятися. Очевидно, що він стояв у положенні "поза грою", але це не офсайд, тому що він не вплинув на можливість Фабіанського пірнути або рухатися, не вплинув на його лінію зору. Якщо ви подивитеся бокове відео, Фабіанський чітко бачить м'яч над головою Таванди, так що я не знаю, як він може заважати", - цитує Гарі О'Ніла Goal.com.


Додамо, що "Вулвергемптон" перебуває на 11-й позиції, маючи у своєму активі 42 очки після 31 зіграного поєдинка.