3 квітня 2024 15:49

Гравці МЮ вражені директором Ineos Брейлсфордом, який відновлює культуру перемог у клубі, і відчувають оптимізм щодо майбутнього

Сер Дейв Брейлсфорд працює над відновленням культури перемог у Ман Юнайтед.

За даними The Telegraph, директор Ineos зі спортивних питань зустрівся з більшою частиною основного складу «Юнайтед», щоб представити генеральний план розвитку клубу та вислухати зауваження та питання гравців.

Це справило позитивне враження на гравців і вселило в них оптимізм щодо майбутнього, в якому тен Хаг зосереджений насамперед на футболі, а за підбір футболістів та інші менеджерські функції відповідають новий спортивний директор Ден Ешуорт та гендиректор Омар Беррада.

Зазначається, що гравці в особистих розмовах були проінформовані про короткострокові та довгострокові плани клубу та про те, як компанія Ineos має намір відновити культуру перемог та домінування на «Олд Траффорд».

Гравців не питали про роботу головного тренера та його майбутнє у клубі.

На даний момент, «Манчестер Юнайтед» займає 6-й рядок у таблиці АПЛ, набравши 48 очок у 29 іграх. У «Тоттенхема», що йде п'ятим, – 57 очок у 30 матчах. Лідер «Ліверпуль» набрав 67 очок у 29 іграх.