2 квітня 2024 22:24

"Фенербахче" поки що не вийде з турецької Суперліги. Питання відкладено на три місяці: "Треба все детально обміркувати, підготуватися. Потрібні контакти за кордоном"

"Фенербахче" продовжить виступати в чемпіонаті Туреччини як мінімум до літа.


Сьогодні відбулися позачергові збори генеральної асамблеї клубу. Раніше повідомлялося, що на ньому мали розглянути питання про вихід із Суперліги на тлі нападу фанатів "Трабзонспору" на футболістів стамбульського клубу.


Президент «Фенербахче» Алі Коч за підсумками сьогоднішньої зустрічі повідомив: «Ми знімаємо це питання до загальних зборів, які відбудуться через 3 місяці. Зараз ми взагалі не розглядаємо варіант із припиненням спортивної діяльності, бо до цього потрібно підготуватися».

Голова клубу зазначив, що спочатку необхідно знайти структуру, готову прийняти команду зі Стамбула: «Припинення діяльності означає, що нам треба буде починати з аматорських ліг. Ми з цим певною мірою впораємося, а потім поєднаємося з яким-небудь клубом. Таке вже траплялося. Все це потрібно детально обміркувати. Ми не плануємо вживати таких заходів без необхідних контактів за кордоном».