2 квітня 2024 16:06

План "Барселони" на збереження Хаві - фінал Ліги чемпіонів, хороші результати в Ла Лізі, підписання Холанда

Президент «Барселони» Жоан Лапорта не відмовляється від ідеї змусити Хаві залишитись у клубі, повідомляє Mundo Deportivo.


Лапорта, віце-президент Юсте та спортивний директор Деку працюють над цим, щоб переконати Хаві змінити своє рішення. Йдеться не про один-два сезони, а продовження контракту на 3+ роки.

Керівництво «Барселони» вважає, що якщо клуб дійде до фіналу Ліги чемпіонів та покаже хороші результати у Ла Лізі – Хаві може переглянути своє рішення. Лапорта високо цінує той факт, що іспанський тренер адаптувався до ситуації в клубі, коли йому довелося відмовитися від підписання гравців, яких він хотів, та використати молодих вихованців Ла Масії.

Одним із найважливіших аргументів на підтримку тренера може стати літній трансферний вік, у який «Барселона» планує зробити кілька підписів, зокрема придбати форварда «Манчестер Сіті» Ерлінга Голанда.

Нагадаємо, 10 травня "Барселона" зустрінеться з "ПСЖ" у рамках першого матчу чвертьфіналу Ліги чемпіонів. У чемпіонаті Іспанії команда Хаві займає другий рядок, у «Реалі» – 8 балів.