1 квітня 2024 23:13

Дмитро КРЕМЧАНИН: "Швидкий гол завжди додає впевненості"

Автор першого м’яча у ворота «Ворскли» U19 поділився враженнями від гри.


- В першу чергу, вийшло те, про що ми домовлялися – ми забили швидкий гол і намагались вже у першому таймі зробити різницю. Маткевич зайшов у середину, віддав передачу, я забив перший гол. Потім другий, третій, і гра заспокоїлася і була повністю під нашим контролем.

- Чи очікував, що вдасться так швидко забити м’яч?

- Ми завжди намагаємось забивати швидкі м’ячі, аби потім не поспішати, і гра давалась легше. Думав, ми заб’ємо хвилині на 15-й, але не на першій.

- Цей гол додав упевненості?

- Так, швидкий гол завжди додає впевненості. Ми тільки вийшли, ледь встигли розвести м’яч, перша атак – й одразу гол. Полтава понеслася вперед, а ми на контратаках забили другий і третій.

- Здається, в минулому матчі з «Ворсклою» ти теж забив?

- Так, ми тоді перемогли 1:0.

- Це твоя улюблена команда?

- Я усім забиваю.

- Сьогодні було багато стандартних положень, але голи ви забивали з гри, після комбінацій. Це були награні схеми?

- Так. Ми намагаємось забивати як зі стандатів, так і з атак – позиційних, контратак. Головне – аби м’яч опинявся у воротах.

- Сьогодні дали забити Гусєву. Для захисника це трапляється не так часто. Якось його привітали?

- Гусєв часто забиває. Він забив переможний гол у ворота «Олександрії», і сьогодні відзначився голом. Він – результативний захисник, я б не сказав, що він рідко забиває. У нас є люди, які граючи у центрі, так багато не забивають, як крайній захисник.

- У другому таймі грали по рахунку?

- Передусім, намагалися заспокоїти гру, оскільки знали, що полтавці атакуватимуть. Їм вже нічого було втрачати. Тому ми намагалися через контроль створювати атаки. Так, не вдалося забити більше, але добре, що не пропустили та повезли додому три очки.