1 квітня 2024 16:49

Невілл про 1:1 МЮ та "Брентфорда": "Це було так погано, що після голу Маунта я подумав про петицію, щоб повернути 2 очки. Не можу згадати момент, коли "Юнайтед" зробив би щось добре"

Гарі Невілл жорстко розкритикував гру "МЮ" у матчі проти "Брентфорда" (1:1).


"Я дивився матч і не міг повірити своїм очам. Я думав, що «Юнайтед» чинитиме певний тиск на «Тоттенхем» та «Віллу» у другому таймі. Насправді дуже важко грати настільки погано. Я не можу згадати жодного моменту в цій грі - можливо, в перші кілька хвилин, - коли вони взагалі зробили щось добре.

Це була настільки жахлива гра, що коли Мейсон Маунт забив, я подумав, нам, можливо, довелося запустити петицію, щоб повернути «Брентфорду» два очки. Це було справжнє пограбування. Але потім "Брентфорд" забив. Я не можу пояснити цю гру, я гадки не маю, як це вийшло. Дуже турбує, що вони можуть опуститися до такого рівня.

Можна погано грати у футбол, можна іноді почуватися не у своїй тарілці. Але це була жалюгідна, похмура спроба зіграти у футбол. Вони не реагують на втрату м'яча [суперником]. Це одна з найгірших команд у грі без м'яча», – сказав колишній гравець «Манчестер Юнайтед» у своєму подкасті.