1 квітня 2024 13:40

Керівництво "Фенербахче" обговорило з гравцями можливу зміну ліги. Тренер команди Картал заявив про "вкрадене" чемпіонство під час його роботи в клубі

Керівництво "Фенербахче" обговорило з гравцями можливу зміну чемпіонату.


Після гри 30 туру турецької Суперліги 17 березня, в якій «Фенербахче» здобув виїзну перемогу з рахунком 3:2, фанати «Трабзонспору» вибігли на газон і атакували гравців команди гостей, які святкували в центрі поля.


Згодом прес-служба «Фенербахче» оголосила про позачергове засідання ради директорів 2 квітня, на якому будуть розглянуті можливі заходи у відповідь, включаючи вихід із Суперліги.


Сьогодні «Фенербахче» повідомив про зустріч керівництва з футболістами і тренерським штабом, на якій президент клубу Алі Коч розповів про можливі рішення, які можуть бути прийняті на завтрашньому засіданні, підкресливши, що відсутність реакції на інцидент, що стався, є неможливим.

Після виступу президента висловилися капітани команди – Едін Джеко, Душан Тадіч, Мерт Хакан Яндаш та Ірфан Кахведжі. Футболісти заявили, що після матчу з «Трабзонспором» команда «стала сильнішою та згуртованішою» і готова боротися «на всіх фронтах».


Також на зустрічі виступив головний тренер "Фенербахче" Ісмаїл Картал - він заявив, що за час його роботи в клубі відбулося багато подій, у тому числі "вкрадене" чемпіонство. За словами Картала, команда ухвалить будь-яке рішення ради директорів і готова «до будь-яких випробувань».


Раніше повідомлялося, що керівництво розгляне можливість переходу до чемпіонату Бельгії, Іспанії, Італії, Нідерландів чи Франції.