29 березня 2024 17:20

Динамівці готуються до матчу з "Ворсклою"

Найближчої неділі, 31 березня, «Динамо» проведе матч 22 туру VBET Ліги. Наша команда вирушить у гості до Полтави, де зустрінуться із місцевою «Ворсклою». Цей матч відбудеться після перерви, пов’язаної з матчами збірних.


Команда Олександра Шовковського після міжнародної паузи продовжує підготовку до найближчого поєдинку на своїй клубній базі у Віті-Литовській. До виїзду на матч із полтавцями «біло-сині» працюють у режимі одноразових тренувань, які зазвичай розпочинаються з підготовки у фітнес-залі.


П’ятничне заняття не стало винятком і також розпочалося зі стретчингу у «тренажерці». Обмінявшись новинами, динамівці з хорошим настроєм стали до роботи, чітко виконуючи настанови тренера з фізпідготовки Олександра Васильєва, який слідкував, щоб гравці добре розім’ялися перед виходом на поле. Футболісти виконали вправи на розтяжку, використовуючи фітнес-килимки та гумові стрічки.


Продовжилася розминка вже на футбольному полі. Попри дощ, який трохи вщух лише ближче до середини тренування, футболісти інтенсивно попрацювали. Після нетривалої пробіжки та розминки прийшов час ігрових вправ. Поділившись на групи, динамівці відпрацювали різноманітні комбінації. Завдання, які давав тренерський штаб, мінялися, а ворота переміщалися на різну відстань. Наші гравці працювали над контролем та відбором м’яча, а також над влучністю ударів по воротах.


Двоє воротарів були залучені в іграх, а двоє інших тренувалися окремо з тренером воротарів Михайлом Михайловим, через певний час міняючись.


У завершальній частині тренування у роботі нашої команди тренери використали стійки.


У суботу зранку на гравців чекає традиційний збір на базі, теоретичне заняття та тренування, після якого команда автобусом вирушить до Полтави. Після прибуття до готелю динамівці повечеряють та відпочиватимуть.


У день гри після сніданку футболісти зберуться на передматчеву настанову на гру та виїдуть на стадіон «Ворскла» ім. О. Бутовського, де пройде поєдинок. Нагадаємо, матч «Ворскла» - «Динамо» розпочнеться о 15:30.


Одразу після гри заплановане повернення команди до Києва. Вже у четвер, 4-го квітня, вони проведуть ще один поєдинок чемпіонату України – перенесений матч 6-го туру проти луганської «Зорі».


Фото: ФК "Динамо" Київ