29 березня 2024 15:41

Семен АЛЬТМАН: "Під час ракетного удару я був у кімнаті"

Від ракетного обстрілу Одеси постраждало житло відомого українського тренера Семена Альтмана.


На щастя, він та усі члени його родини вціліли у цьому жахітті. Подробиці жахливої ситуації, яку переніс Семен Альтман та члени його родини, тренер розповів в ексклюзивному коментарі Sport.ua:


– Ми всі живі, проте постраждали сильно, – відверто ділиться пережитим фахівець. – Всі вікна в моїй квартирі вибило. Що тут скажеш… Коли тебе це не торкається, то до цього можна відноситись більш менш стримано, та коли торкається – то вже зовсім інше.


У момент удару я знаходився у кімнаті. Те, що відбулося після вибухів, передати дуже важко. Спочатку був один вибух, потім другий, після якого полетіли вікна, попадали картини та все, що висіло на стінах. І все це на моїх очах. Слава Богу, що ні я, ні діти, які знаходились по сусідству, не постраждали.


Два дні після цього перебував у прострації. Дякуючи футбольній братії із числа моїх вихованців, з ким мені доводилось працювати, вдалося розібрати завали і винести сміття. А між тим я разом із донькою переїхав в інше помешкання.


Скоріше б закінчилась війна, у якій ми усі страждаємо від негідників, нелюдів. А щодо всього іншого – розберемося.


Нагадаємо, що починаючи з 2 березня рашисти майже щодобово спрямовують на Одесу та Одещину ракети різних видів та дрони-камікадзе, які вбивають та завдають поранень мирним мешканцям, руйнують інфраструктурні об’єкти та житлові будинки.