28 березня 2024 21:52

Сунес про Погба: "У нього було все, щоб запам'ятатися як один із найбільших півзахисників, але він запам'ятається за вживання заборонених препаратів"

Ґрем Сунесс висловився про дискваліфікацію Поля Погба через допінг.


«Що стосується Погба, я був розчарований ним, тому що я бачив гравця, який мав талант, була фізична майстерність, властива чудовому спортсмену, але в нього було огидне ставлення до справи.

Я міг би зараз говорити про це 10 хвилин, але суть у тому, що він недостатньо старанно працював. Найгірше, що могло з ним трапитися, – це перемога на чемпіонаті світу у молодості. Це міцно посадило його у величезне зручне крісло. Він більше не був готовий до важких ударів, він думав, що вся річ у тому, щоб він робив розумні, ефектні речі на футбольному полі.

Щоразу, коли я грав, у мене в голові була одна думка: я маю бути кращим, ніж хлопець, проти якого я граю. Мій день буде кращим, ніж у нього. І для цього я маю працювати старанніше, ніж він. Я не думаю, що Поль Погба коли-небудь мав таке ставлення. Він усе робив для того, щоб показати, наскільки красиво він може грати. Грати проти нього було б дуже легко, бо він ніколи не вплинув на суперників. Він не заважав їм грати.

Я не отримую задоволення від того, що з ним трапилося, тому що він був надзвичайно талановитим молодим чоловіком, який мав усе, щоб запам'ятатися як один із найбільших гравців півзахисту у світовому футболі. Але, на жаль, його не запам'ятають. Його запам'ятають за те, що його дискваліфікували за вживання заборонених препаратів і за те, що він не розкрився до кінця», – сказав колишній головний тренер «Ліверпуля».