28 березня 2024 08:30

Єгор ЯРМОЛЮК: "В Україні війна, а я не можу допомогти своїй сім’ї. Це нелегко"

Півзахисник «Брентфорда» Єгор Ярмолюк розказав, як підтримує сім’ю, яка залишилася в Дніпрі, який зазнає російських ракетних атак.

«Коли розпочалося повномасштабне вторгнення, я був в Україні. Це було неочікувано. Це страшний час для нас та нашої країни. Це багато змінило для мене, тому що у мене не було жодного шансу грати в футбол. Війна продовжується і нічого не міняється.


Моя сім’я означає для мене все. Це моє святилище. В мене є мама, тато та молодший брат. Йому 12 років. Я телефоную йому щодня, ми розмовляємо про все. Він намагається грати в футбол.

Інколи Росія атакує Дніпро, інколи моя сім’я чує це. Це реальність України. Я відчуваю небезпеку. Моя сім’я залишається там. Я намагаюся піклуватися про свою сім’ю, телефоную їм щодня.

Без моєї сім’ї я нічого не можу зробити. Лише завдяки моїй сім’ї я граю в АПЛ, в «Брентфорді». Це нелегко, тому що в Україні війна, а я не можу допомогти своїй сім’ї. Я можу просто телефонувати їм та надіятися, що з ними все добре. Я кожного дня запитую, чи з ними все добре. Іноді все добре, іноді - ні. Але вони так пишаються мною. Я хочу просто продовжувати та ніколи не зупинятися.

Коли дивлюся новини, то можу побачити погану ситуацію, але футбол допомагає мені стати сильнішим та фокусуватися на грі. Але я не можу забути про це», - сказав Ярмолюк.


Фото: brentfordfc