26 березня 2024 09:50

Букмекери назвали фаворита на перемогу в Лізі Європи



Ліга Європи у футболі є одним із найбільших турнірів у 2024-му році. Тож не дивно, що їй приділяють величезну увагу, як фанати, так і самі букмекери. Щороку команди з десятків країн змагаються за першість у чемпіонаті, при цьому визначити єдиного фаворита на сезон вдається не завжди. Саме з цієї причини, прогнози на переможця від букмекерів завжди очікують каппери та вболівальники. Беттери, як правило, роблять свої перші ставки відразу після оголошення списку учасників, отримуючи промокоди від Vbet https://ua1.com.ua/bookmakers-promocody/vbet, щоб збільшити розмір нагороди.


Уже в середині лютого поточного року, більшість букмекерських компаній зробили свої прогнози. Подивитися їх можна завдяки виставленим котируванням. На думку більшості аналітиків, чемпіонство завоюють англійці, і думка спеціалістів ґрунтується одразу на кількох факторах:


  1. Англія представлена в лізі більшою кількістю команд, ніж суперники.


  1. Жорстка англійська гра, а також високий темп матчів, який демонструють команди, не завжди "по зубах" представникам інших ліг.


  1. У поточному році "Ліверпуль", який є фаворитом чемпіонату, показує чудову командну гру, про що свідчать високі результати матчів у кваліфікаційній групі.


Звісно, Ліга Європи є першістю команд, але в сезоні 2023/24 явними виявилася лише трійка лідерів, серед яких згаданий вище британський клуб, німецький "Байєр", який здобув приголомшливу й розгромну перемогу в Бундеслізі, а також італійський "Мілан", хоча, на думку низки БК, остання команда завершує трійку, ділячи своє місце з "Вестхем Юнайтед".



Прогнози для українських команд - не втішні


"Шахтар" Донецьк - один із найсильніших представників України в європейській лізі. Незважаючи на це, шанси команди на якісну і довгу гру були зовсім не високі. Основним суперником гірників у матчах за вихід до 1/8 виявився французький клуб "Марсель". Після першого матчу, який відбувся 15 лютого, на рахунку донеччан було менше очок, ніж у суперника. Хоч перший матч і закінчився нічиєю, українським гравцям необхідна була лише перемога, щоб посісти лідируючу позицію в групі.

Другий матч, який відбувся 22.02.2024, пройшов на користь команди "Марсель", як і прогнозували аналітики букмекерів. На перемогу гірників приймали ставки з коефіцієнтом 1:4.95, тобто шанс перемоги оцінювався трохи більше, ніж у 20%. На нічию, до речі, букмекери укладали парі 1к4, а при ставці на перемогу французів, беттери не отримали б навіть подвоєння вкладених грошей.



Прогнози на 1/8 фіналу Ліги Європи


Обігравши гірників, французи вибороли собі місце в 1/8 фіналу, у грі проти "Вільярреал". Фаворити чемпіонату ж, у перших матчах не проведуть ігор між собою. На першому етапі ігри трьох претендентів на першість у чемпіонаті пройдуть з такими командами:


  • "Ліверпуль" зустрінеться зі "Спарта Прага";


  • "Карабах" прийме німецький "Байєр" на своїй підлозі вже 7 березня;


  • "Мілан" зіграє зі "Славією".


Усі три суперники не повинні чинити серйозного опору, що тільки на руку футбольним фанатам, які планують підігріти свій інтерес до гри азартом. Отримуючи промокоди Favbet https://ua1.com.ua/bookmakers-promocody/favbet можна незначно поліпшити ставку, адже коефіцієнти на майбутні ігри цих команд досить скромні. Варто також зазначити, що в Лізі Європи з відбіркових груп в основний турнір не вийшла жодна українська команда. Тепер уболівальники зможуть насолоджуватися грою улюблених команд у матчах національної першості.