25 березня 2024 20:53

Ігор ЦИГАНИК: "Зоря" зробила Бражка футболістом національної збірної, а в "Динамо" відшліфували деякі моменти"

Журналіст та коментатор Ігор Циганик в програмі "Циганик LIVE" висловив свою думку про Володимира Бражка, який зіграв дебютний матч за збірну України.


"Бражко блискуче зіграв проти Боснії і Герцеговини. Я практично в кожній передачі кажу, що Бражко провів у "Зорі" феноменальний сезон, як на свй вік та дебютний сезон. Я не хочу применшувати роль "Зорі", там Бражко зробив собі ім’я. Я вважаю, що футболістом національної збірної Бражко став у "Зорі". В "Динамо" вже відбулось шліфування певних моментів, він належить "Динамо" і звичайно мав тут проявляти свої найкращі якості. Але футболістом національної збірної його зробила "Зоря".


Не можна говорити, що Бражко остаточно замінив Степаненка. Бражко зіграв одну гру і в нього була конкретна функція - не дати зіграти супернику. Гру Бражка на атаку ми не бачили, він воконував ту функцію, яку виконує Степаненко. Але у Степаненка є досвід і лідерські якості. Ми розуміємо, що кар’єра Степаненка добігає кінця і, напевне, позиція опорного півзахисника в збірній буде за Бражком, а можливо, за Рубчинським або Назариною. Зараз зіграв Бражко і зіграв здорово. Але він може зіграти об’ємніше, він може віддати розрізну передачу і пробити, але в цьому матчі в нього була одна функція".