25 березня 2024 08:37

В'ячеслав ЗАХОВАЙЛО: "Бражко має хорошу статистику з боснійцями, але вона повноцінно не відображає продуктивність саме в загострюючих діях"

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий футбольний менеджер та агент В’ячеслав Заховайло склав прогноз на матч фіналу плей-оф кваліфікації до Євро-2024 Україна – Ісландія.


- Очікую на складний матч у Вроцлаві, значно важчий, ніж був проти боснійців. Ісландія – це дуже молода команда, швидка, креативна, у них чудово налаштовані перехідні фази від оборони до нападу. Фізично витривала збірна, можуть нав’язати Україні боротьбу протягом усього матчу.

Лідери нашої збірної перебувають у чудовій формі. Єдине непокоїть форма Зінченка після травми. Помітно, що представник «Арсеналу» поки не готовий на усі 100%. Особливо цікаво, який стартовий склад виставить Сергій Ребров на Ісландію. Непогано зіграв Бражко – у деб’ютному матчі проявив себе. По усім показникам ТТД він має хорошу статистику з боснійцями, але ця статистика повноцінно не відображає продуктивність саме в загострювальних діях гравця «Динамо» Київ.

Реброву доведеться поламати голову, кого обрати в центрі поля на Ісландію, як на мене. Ну побачимо, варіантів вистачає у тренера. Що стосується інших позицій, то загалом усе зрозуміло, мають вийти ті ж самі футболісти.


Що стосується мого прогнозу на матч, то передбачаю обмін голами, але при цьому переможе наша збірна. Україна чисто по-футбольному сильніша за Ісландію – маємо доводити це на полі.