24 березня 2024 20:41

Бекхем про перехід Мессі в "Інтер Майамі": "Я говорив із батьком Ліонеля за 5 років до трансферу. Досі мурашки по шкірі – дивно, які емоції може викликати один гравець"

Девід Бекхем розповів про емоції від переходу Ліонеля Мессі до «Інтер Майамі».


«У цьому сила Ліонеля Мессі. Дивно, які емоції може спричинити одна людина, один гравець.

Ми довго розмовляли з батьком Лео протягом п'яти років. Ми з партнером приїжджали до готелю, щоб зустрітися з батьком Лео, за п'ять років до того, як він перейшов до нас. Я сказав йому: "Я знаю, що Лео ще не готовий, але я хочу, щоб ваш син грав за мій клуб у майбутньому".


Ми знали, що потрібно ухвалити рішення, коли Лео оголосив, що залишає «ПСЖ». О 4 або 5 годині ранку за японським часом, коли я лежав у ліжку, мій телефон не переставав дзвонити. Вікторія штовхнула мене ліктем і сказала: «Вимкни свій телефон, нам треба поспати». Я простягаю руку, беру окуляри і читаю, що Ліонель Мессі вирішив приїхати до Майамі.

У мене досі мурашки по шкірі. Я заплакав, і Вікторія запитала: Що відбувається? Що трапилося? Хтось помер? – і я відповів: «Лео приїжджає, він перейде до «Майамі».

Я зайшов до інтернету, це було всюди у соціальних мережах. Я поговорив зі своїм партнером Хорхе [Масом], і він запитав мене: Ти в це віриш? І я відповів: Не вірю. Почекаємо, поки він приїде до Майамі, і тоді я повірю в це», – сказав Бекхем.