22 березня 2024 23:33

УЄФА виплатить компенсацію фанатам "Ліверпуля", які постраждали під час фіналу Ліги чемпіонів-2022

УЄФА виплатить грошову компенсацію вболівальникам "Ліверпуля", які постраждали перед і під час фіналу Ліги чемпіонів сезону 2021-2022 із мадридським "Реалом" (0:1) через його погану організацію. Цей матч відбувався на стадіоні "Стад де Франс" у Франції.


"УЄФА вже вжив низку заходів після фіналу 2022 року, включно з виконанням рекомендацій незалежної перевірки та створенням спеціальної схеми відшкодування. Цієї п'ятниці він пішов ще далі, гарантувавши вболівальникам "Ліверпуля", що вони отримають певну суму як компенсацію у зв'язку з труднощами і проблемами, з якими вони зіткнулися...

Сторони вже погодили умови цієї заяви, але вони залишаться конфіденційними. УЄФА радий, що досяг спільної позиції, яка, як очікується, ознаменує завершення проблем для вболівальників. УЄФА не даватиме подальших коментарів з цього приводу", - цитує заяву УЄФА Sport.es.

Нагадаємо, фінал Ліги чемпіонів 2022 року розпочався на півгодини пізніше запланованого через неможливість коректної перевірки квитків на стадіон. Понад 30 тисяч фанатів прийшли на стадіон без квитків або з фальшивими квитками. Ці вболівальники почали порушувати громадський порядок. Крім того, шанувальники обох команд зазнавали нападів і грабежів до і після фіналу.