22 березня 2024 17:42

Магуайр про Майну: "Неймовірно, що йому всього 18, він такий зрілий. Коббі трохи схожий на Беллінгема"

Харрі Магуайр похвалив гру 18-річного Кобі Майну, викликаного до збірної Англії.


«Грати на великому турнірі, звичайно, дуже відповідально, але молоді хлопці, які приходять до команди, іноді грають без страху, і в цьому плані вони можуть досягти успіху. Я не маю жодних побоювань. Неймовірно, що йому лише 18, він такий зрілий. Він трохи схожий на Джуда Беллінгема, коли той був молодшим. У нього зріла голова на плечах.

Я не мав жодних побоювань. Я день у день бачу його здібності на тренуваннях. Він просто хоче старанно працювати і досягати добрих результатів. Я привітав його, сказав, що він заслужив на це, що потрібно продовжувати в тому ж дусі і отримувати задоволення.

У нього є все, він чудово володіє м'ячем. Він дуже сильний, потужний, і ви можете бачити, як він розвивається, особливо в Манчестер Юнайтед.

Послухайте, у нас у країні зараз багато добрих центральних півзахисників, багато гравців, які показують, що вони можуть грати на великих, великих турнірах. Він продовжуватиме старанно працювати, я в цьому впевнений, бо він чудовий хлопець. Для нього та його сім'ї настали чудові часи. Подивимося, що з цього вийде.

Я сказав, що якщо йому щось знадобиться, він може попросити мене, написати повідомлення про що завгодно, він на це цілком заслуговує. Він чудово виявив себе цього сезону», – сказав захисник «МЮ» та збірної Англії Харрі Магуайр.