20 березня 2024 21:58

Саво МИЛОШЕВИЧ про ситуацію в Україні: "Не стежу за нею, це залежить не від мене. Я зосереджений на футболі, Україна – одна з 10-ти чи 12-ти найкращих збірних Європи"

Саво Мілошевич відповів на запитання щодо ситуації в Україні.


Збірна Боснії та Герцеговини під керівництвом Мілошевича зустрінеться з командою України у плей-офф кваліфікації Євро-2024. Матч відбудеться 21 березня.

«Я не стежу за цим, я ні за чим не стежу, моя увага буде зосереджена на футболі, на моїй команді. Це моя турбота і все. Я розумію ситуацію з Україною, звичайно, але ми можемо робити тільки те, що в наших силах.


Я маю підготуватися якнайкраще. Я не збираюся зосереджуватись на речах, які від мене не залежать. Я не збираюся втрачати свою енергію, тому що енергія нам самим – мені як тренеру, моєму штабу та гравцям.

Нам потрібно повністю зосередитись на грі. Решта? Це залежить від нас. Україна, на мій погляд, безумовно входить до 10 чи 12 команд Європи, тож нам буде дуже складно. Ми стара команда, можливо, навіть занадто стара, але ми маємо надії, тому що це лише одна гра, і ми граємо вдома», – наводить слова Мілошевича ESPN.


Фото: nfsbih.ba