20 березня 2024 19:19

Володимир БЕЗСОНОВ: "Ставитися до боснійців потрібно дуже серйозно"

Легендарний екс-гравець «Динамо» Київ Володимир Безсонов поділився очікуваннями від матчу плей-оф відбору на Євро-2024 між збірними Боснії і Герцеговини та України:


– Очікування від матчу в Зеніці тільки одне – перемога. І я знаю, що вона буде.


– Що можете сказати про боснійців, як про суперника нашої збірної?
– Гідна команда. Будь-якого суперника завжди потрібно поважати і до кожного матчу ставитися з усією серйозністю. Адже суперник також має намір вирішувати свої глобальні питання, прагнучи потрапити через стикові матчі до фінальної частини європейської першості. Тож повторюся: необхідно дуже серйозно поставитися до гри з боснійцями.


– Збірну Боснії і Герцеговини багато хто асоціює винятково з двома її зірками – Едіном Джеко і Міралемом П'яничем. Чи справді багато чого в грі цієї команди залежить від їхніх дій?
– Завжди вважалося, що Югославія вирізняється наявністю класних футболістів, у яких головними перевагами є витривалість, бійцівські якості та непоступливість. І хоча країна давно розділилася на багато частин, коріння все ж залишилося. Боснійці по-спортивному злі, жорсткі. Вони завжди б'ються до кінця, незважаючи на статус суперника. Що стосується Джеко і П'янича, то обидва справді досвідчені і провідні гравці збірної Боснії і Герцеговини. Хоча, на мій погляд, їхній найкращий час уже минув. Утім, ставитися до них все одно варто досить серйозно.