20 березня 2024 18:26

Бруну Фернандеш про критику в МЮ: "Велика її частина лягла на мене після відходу Роналду. Дивлюся на це позитивно - мене критикують, тому що я здатний на більше"

Бруну Фернандеш висловився про ставлення до критики.


«Почасти це відбувається не лише через те, що я капітан «Манчестер Юнайтед», а й через стандарти, які я поставив з моменту переходу. Це виключно моя провина, в хорошому сенсі цього слова, тому що я зробив багато хорошого і можу бути кращим, і тому мене критикують. Я дивлюся на це в позитивному ключі: якщо мене критикують, то думають, що я можу досягти більшого. Звичайно, буває критика за ставлення, за те, що ти чогось не зробив, але в такі моменти я абсолютно спокійний.

На мої плечі лягла більша її частина після відходу Кріштіану, і це нормально, він привертав більше уваги, ніж я. Ймовірно, іноземні гравці стикаються з цим більшою мірою, ніж місцеві. Я завжди казав, що в Португалії дещо інакше, що [критика] завжди більше зачіпає португальців, ніж іноземців. Але в Італії я відчував приблизно те саме, що й тут [в Англії]. Вони захищають [гравців] зі своєї країни, і я не вважаю це неправильним.


Я добре ставлюся до критики, тому що таким чином вимагають від мене більшого і вважають, що я на це здатний. Звичайно, мені не подобається бачити своє ім'я у негативних заголовках, але це частина нашої професії, – сказав півзахисник «МЮ» та збірної Португалії.