20 березня 2024 11:09

Реткліфф визначився з пріоритетною кандидатурою нового тренера МЮ

Співвласник МЮ Джим Реткліфф знайшов заміну Еріка Тен Хага. За інформацією Daily Star, бізнесмен назвав Гарета Саутгейта своїм вибором №1 на посаду керманича червоних дияволів. Інвестор "Манчестер Юнайтед" стає все більш впевненим у тому, що йому вдасться переманити боса збірної Англії на "Олд Траффорд", оскільки його контракт закінчується в грудні, і англійська футбольна асоціація відчайдушно намагається змусити його підписати новий.


Втім, Саутгейт відмовляється обговорювати своє майбутнє до закінчення Євро-2024 в Німеччині. Це коштуватиме Реткліффу близько 800 000 фунтів стерлінгів як компенсація Саутгейту - і він хотів би отримати від нього рішення якомога швидше, щоб мати змогу планувати наступний сезон і далі.


Саутгейта також підтримують кілька нинішніх гравців "Юнайтед", а також майбутній директор футбольного клубу Ден Ешворт. Керманич збірної має тісні стосунки з Ешвортом після того, як вони разом працювали у Футбольній асоціації, і останній є великим прихильником 53-річного тренера.


В разі звільнення Еріка Тен Хага з "Юнайтед", то нідерландець отримає до 10 мільйонів фунтів стерлінгів компенсації.