18 березня 2024 15:29

Журналіст про сутичку з Клоппом: "Після інтерв'ю він продовжував кричати, йдучи коридором – я був здивований, деякі злякалися. Юрген був засмучений поразкою від МЮ"

Журналіст Нільс Крістіан Фредеріксен розповів про сутичку з Юргеном Клоппом.

Після поразки від «МЮ» в 1/4 фіналу Кубка Англії (3:4, 2:2 в основний час) головний тренер «Ліверпуля» назвав «трохи дурним» питання Фредріксена: «Я розчарований, ви явно не в найкращій формі. У мене не вистачить нервів на вас»


«Я був дуже здивований, а ті, хто стояв навколо, були налякані, і вони практично притиснулися до стіни, думаючи: «Вау, що, чорт забирай, щойно сталося?» Це тривало і після того, що показали по телевізору. Він продовжував йти коридором і кричати на мене. Я пішов за ним, бо подумав, що це дивно. Я був дуже здивований, в той час, як деякі виглядали дуже шокованими. Мене запитали: Ти в порядку? Звичайно, зі мною все було гаразд.


Я багато разів брав інтерв'ю у Юрґена. Я не знаю його особисто, але я кілька разів бував у Майнці, коли там були Леон Андреас і Мохамед Зідан, і я також брав у нього інтерв'ю в Дортмунді і багато разів за час його роботи в Ліверпулі. Тож наші стосунки не можна назвати поганими. Бути добрим тренером припускає, що ви переможець і не любите програвати.


Перш за все, я пояснюю це тим, що він був дуже засмучений поразкою від «Манчестер Юнайтед», коли його команда двічі вела в рахунку. Він мріяв про фінал Кубка Англії на «Уемблі» як останню гру в АПЛ, але в нього відібрали цю можливість. Я розумію, чому він такий засмучений», – сказав Фредріксен.