18 березня 2024 12:40

Iлля ЗАБАРНИЙ: "З боснійцями не буде ніякої легкої гри – бачу, що всi у нас у непоганій формі, є всі шанси"

Захисник збірної України Ілля Забарний поділився очікуваннями від матчу проти Боснії та Герцеговини у відборі Євро-2024.


- Усі розуміють, що збірна – зовсім інший рівень, тут мало часу. Думаю, якщо є час – звичайно, треба приїхати і вже починати розуміти, що тренерський штаб хоче від тебе. Думаю, це піде лише на користь.

– У боснійців найвідоміший Джеко. Пам'ятаєш, хто за них грає? Знаю, що ви ще їх не розбирали.


– Ще не розбирали. Я поки що відсторонений від цього. Зараз приїхав, почну знайомитись. Пригадую, як грали, який вони футбол пропонують. Наразі ще проаналізуємо, після цього я зможу сказати.

- Наскільки тобі було некомфортно грати з боснійцями в Зениці?

– Просто знаєш, яка гра на нас чекає. У цьому одному матчі може статися все. І коли ти граєш за своїх уболівальників. Це тяжко для суперника. Звичайно, не буде жодної легкої гри. Потрібно тільки налаштуватися на це. Думаю, у нас все вийде. Бачу, що все у нас у добрій формі. Є всі шанси.

- Коли вся команда чекає на матч – додає мотивації чи створює додатковий пресинг?

– Це індивідуальний момент. На мене немає жодного тиску. Є лише відповідальність та обов'язки, які має робити на всі 100%. Розумію, де я перебуваю. Для мене кожен матч у цій футболці має дуже велику вагу. Почуваюся впевненим у своїх силах, партнерах. Жодного страху, тиску. Думаю, все буде гаразд, – сказав Забарний.