17 березня 2024 21:53

Клопп про 3:4 від МЮ: "Ліверпуль" мав вирішити результат матчу у 2-му таймі, але не зробив цього. "Юнайтед" заслужив пройти далі"

Юрген Клопп прокоментував поразку від "МЮ" у Кубку Англії (3:4).


«Дуже напружений матч. "Юнайтед" почав дуже добре, на відміну від нас. Ми скористалися часом та добре адаптувалися.

Наша гра була визначною, але ми повинні були вирішити результат матчу і не зробили цього. Очевидно, що за переваги в один м'яч суперник не спить. Зрештою, ми програли.

Діти виклалися повністю. Ми були не такі гарні у прийнятті рішень. Потрібно прийняти результат. Суперник заслуговує на вихід у наступний раунд. У другому таймі був період, коли ми мали довести справу до кінця, але ми цього не зробили, і ми знаємо, що вони могли відігратися.

Думаю, мої гравці знову виявили неймовірний характер. Знову доклали надзусилля, все це продемонстрували. За кількістю матчів у сезоні нас не можна порівнювати із «МЮ». Все гаразд, ми впораємося.

Тепер хлопці вирушать на матчі збірних, і ми сподіваємось, що вони повернуться здоровими. У Лучо [Луїса Діаса] дискомфорт у паху, у Дарвіна [Нуньєса] – задньої поверхні стегна. Коді [Гакпо] підвернув кісточку. Через 4-5 днів вони знову зіграють – це безумство. Сподіваюся, ми завершимо сезон гідно.

Я дуже співчуваю нашим уболівальникам. За кілька тижнів ми приїдемо [на «Олд Траффорд»] знову і спробуємо ще раз.

Як я можу сумніватися у характері своїх хлопців? Ні. Якби ми використали моменти, гра була б закінчена. Ми не скористалися ними, і вони пройшли далі.

Я все ще пишаюся тим, що побачив сьогодні. Хлопцям потрібно відновитися, і після паузи на збірні ми зробимо все можливе», – сказав головний тренер Ліверпуля.