14 березня 2024 22:50

Зроблено запит на екстрадицію: лідера рашистського "Спартака" заарештували в Дубаї

Фото - ua.depositphotos.com


Нідерландський футболіст Квінсі Промес неодноразово мав проблеми з законом. Щодо його порушень є 2 вироки суду та вже зовсім скоро гравець Спартака може надовго опинитися за ґратами.


З кінця лютого 32-річний вінгер перебував в ОАЕ під домашнім арештом. Його затримала місцева влада за те, що гравець московського клубу залишив місце ДТП.

Але справи футболіста різко погіршилися 13 березня. Квінсі Промеса перевели під варту після запиту прокуратури Нідерландів на екстрадицію скандального гравця.


Річ у тім, що на батьківщині щодо правопорушень вінгера Спартака є два вироки суду Амстердама. Його визнали причетним до контрабанди кокаїну загальною вагою 1370 кілограмів та винним у нанесенні ножового поранення двоюрідному брату на вечірці.

Сумарно футболіст за ці злочини має провести за ґратами 7.5 років. У Промеса ще залишається можливість оскаржити потенційне рішення про екстрадицію.

Зазначимо, що колишній футболіст збірної Нідерландів довгий час свідомо переховувався в Росії, щоб не опинитися у в'язниці. Він грав за Спартак з 2014 по 2018 рік, а коли його вперше засудили, то знову повернувся в Москву, де його не могли дістати нідерландські правоохоронці.