13 березня 2024 10:16

Маркевич отримав посилення: "Карпати" представили трьох новачків, серед яких два легіонери

Львівські Карпати, які під керівництвом Мирона Маркевича ведуть боротьбу за повернення до української Прем'єр-ліги, офіційно представили трьох новачків.


Карпати в останній день трансферного вікна, вівторок, 12 березня офіційно презентували трьох новачків. За команду Мирона Маркевича виступатимуть:

конголезький вінгер Джаред Хаса;


бразильський форвард Аріельсон;


український хавбек Михайло Хромей.


Аріельсон та Хромей перейшли до львівської команди на правах оренди до кінця поточного сезону з бразильського Крузейро та донецького Шахтаря відповідно, а Хаса підписав із Карпатами повноцінний контракт строком до червня 2025 року.


Останнім клубом 26-річного Хаси був кіпрський АЕЛ. Раніше Джаред виступав за французькі Гавр та По, швейцарські Фрібур та Сьон, ізраїльський Маккабі (Петах-Тіква).

20-річний Хромей є вихованцем Шахтаря та має досвід виступів в УПЛ за Маріуполь (12 матчів, один асист у сезоні 2021/22).

19-річний Аріельсон у першій частині поточного сезону виступав на правах оренди за Полісся та зіграв у складі житомирської команди 16 поєдинків, у яких забив один гол та зробив дві результативні передачі.