12 березня 2024 10:49

Начальник "Зорі" Гузь: "Не хочу зав'язуватися з хайпом. Матч із "Динамо" відбудеться"

Нещодавно з’явилася інформація про можливий бойкот матчу з київським «Динамо» футболістами луганської «Зорі».


Причиною називалася заборгованість клубу перед командою, яка тягнеться ще з минулого року. Аби дізнатися, як на це реагують у штабі «Зорі» та чи мають місце наміри гравців щодо невиходу на поле стадіону «Динамо» імені Лобановського у поєдинку з киянами, Sport.ua звернувся до начальника команди Ігоря Гузя.


– Ви вже мабуть в курсі щодо інформації про заборгованість клубу перед футболістами та загрози у зв’язку з цим бойкотування поєдинку з «Динамо»?

– Мені нічого коментувати. Я не знаю, що це. Усі зустрічали цю інформацію – і що мені з цього? Нехай пишуть, дай Бог їм здоров’я. Щодо цього питання не хочу нічого казати. Не маю намірів навіть зав’язуватись з цим хайпом. Нехай він пройде так само, як і прийшов. Адже чим більше починаєш щось казати – тим більше хайпу. У нас скоро матч – і нам потрібно думати про нього і готуватись.


– Опосередковано це означає, що ніякого бойкоту з боку «Зорі» не буде?

– Все нормально, матч відбудеться. Не варто з цього приводу навіть переживати.


– Як гадаєте, звідки ноги ростуть у вищезгаданої інформації?

– Я не знаю. І навіть не хочу замислюватись над цим. Мені це не цікаво.


Наразі «Зоря» посідає у турнірній таблиці 12-е місце, маючи у своєму активі 19 очок. Щоправда, у луганців три матчі ще з осінньої частини чемпіонату в запасі – з «Динамо» (6-й тур), «Шахтарем» (10-й тур) та «Колосом» (15-й тур). У динамівців зараз четверта сходинка і 35 пунктів в активі, причому і вони мають три поєдинки, які не були зіграні восени: з «Вересом» (5-й тур), «Зорею» (6-й тур) та «Минаєм» (16-й тур).


Фото: ФК «Зоря»