12 березня 2024 09:20

РДК, Легіон "Свобода Росії" та Сибірський батальйон прорвали кордон з РФ: що відбувається

Прикордонна Лозова Рудка в Бєлгородській області, як зазначив ексдепутат Держдуми Ілля Пономарьов, повністю під контролем визвольних сил. У населеному пункті Тьоткіно Курської області зараз триває стрілецький бій.


На кордоні з Україною в районі Бєлгородської області йде бій. Легіон "Свобода России", РДК та Сибірський батальйон прорвалися на територію регіону. Про це повідомив у Telegram депутат Держдуми від Новосибірської області в 2007-2016 років Ілля Пономарьов.


Він розповів, що підрозділи проводять спільну операцію. Прикордонна Лозова Рудка в Бєлгородській області, як зазначив він, повністю під контролем визвольних сил. У населеному пункті Тьоткіно Курської області зараз триває стрілецький бій.


Командування РДК, Легіону "Свобода Росії" та Сибірського батальйону у Telegram підтвердило інформацію про рейд на територію Росії. Російські добровольці розпочали активні бойові дії у Бєлгородській та Курській областях. Бійці стверджують, що позбутися диктаторського режиму Володимира Путіна можна лише за допомогою зброї.




"Ми будемо відбирати у режиму нашу землю сантиметр за сантиметром", – йдеться у заяві.


Фото: Google Maps


За даними військкорів, майже 50 добровольців нібито повернулися на територію України після артилерійського вогню з боку ЗС РФ.