11 березня 2024 18:01

Данило ІЩЕНКО: "Підводила реалізація, але найголовніше – що здобули три очки"

Півзахисник юнацької команди «Динамо» Данило Іщенко прокоментував домашню перемогу своєї команди над луганською «Зорею» з рахунком 1:0:


- Сьогоднішня перемога дуже важлива для нас, тому що здобута перед паузою у чемпіонаті на матчі збірних. Нам не можна було губити очки, адже у нас продовжуються чемпіонські перегони. Проти «Зорі» завжди важко грати, адже це хороша команда, вони організовано діють в обороні. У першому таймі у нас було достатньо моментів, але ми не змогли забити свої м’ячі. Після нереалізованих моментів гра дається складніше, але все-таки у другому таймі нам вдалося відзначитися та мінімально перемогти.

- У першому таймі у вас було багато можливостей для взяття воріт, чому не вдавалося їх реалізувати?

- Підводила реалізація, м’яч не летів у ворота, ми ніяк не могли забити. Повторюся, дуже важко грати, коли м’яч не іде у ворота.

- Після пропущеного м’яча, здавалося, «Зоря» має розкритися та дати вам більше нагод, щоб відзначитися, але цього не сталося?

- Команда суперника лише трохи розкрилася, але у нас все одно були хороші моменти. На жаль, не змогли їх реалізувати. Сьогодні у нас дуже погана реалізація, та, повторюся, найголовніше, що три очки ми таки здобули.

- Як можете оцінити власну гру?

- Себе оцінювати важко. Думаю, нехай краще це роблять тренери.

- Які ваші плани на перерву, пов’язану з матчами збірних команд?

- Деякі наші гравці поїдуть до розташування збірної, а решті, думаю, потрібно трохи відпочити, а потім з новими силами повертатися до роботи та готуватися до наступних матчів.


Фото - ФК «Динамо»