11 березня 2024 16:21

Каррагер про чемпіонську гонку в АПЛ: "Якщо "Сіті" не втратить очки у найближчих матчах, його буде складно зупинити. "Арсеналу" та "Ліверпулю" потрібен відрив у 3-4 очки перед кінцем сезону"

Джеймі Каррагер висловився про чемпіонські розклади в АПЛ.


«Думаю, якщо Сіті обіграє Арсенал, вони стануть серйозними фаворитами.

Якщо «Арсенал» та «Ліверпуль» хочуть їх випередити, їм потрібен відрив у три-чотири очки перед останніми п'ятьма іграми сезону.

З погляду «Арсеналу» [нічия у матчі «Ліверпуля» та «Сіті» це ідеальний результат. «Ліверпуль» думатиме те саме через пару тижнів, коли «Сіті» зустрінеться з «Арсеналом».

І "Арсенал", і "Ліверпуль" намагаються переслідувати "Сіті". Це, як і раніше, та команда, яку потрібно перемогти. Зараз «Сіті» втратив очки, і здається, що якщо вони й втратить ще, це станеться у наступних трьох чи чотирьох іграх.

Незважаючи на те, що «Арсенал» очолює турнірну таблицю, з погляду «Ліверпуля» я вважав би за краще, щоб він виграв або зіграв унічию на «Етіхаді». Перемога «Сіті» буде найгіршим результатом, тому що очікується, що вони наберуть максимальну кількість очок в останніх п'яти матчах сезону.

Якщо вони не втратить очки у наступних трьох-чотирьох іграх, їх буде складно зупинити», – сказав колишній захисник мерсисайдців.