10 березня 2024 14:47

Гвардіола про слова Трента про титули "Сіті": "Багато хто думає так само, як правий захисник "Ліверпуля". Без думки сторонніх людей, хороше воно чи погане, не обійтися"

Пеп Гвардіола заявив, що висловлювати думки на адресу «Сіті» є нормальним явищем.


Раніше Трент Александер-Арнольд назвав "Манчестер Сіті" машиною, створеною для перемог. Захисник «Ліверпуля» заявив, що трофеї мерсисайдців означатимуть більше для команди та їхніх уболівальників через різноманітну фінансову ситуацію в клубах.

На його слова відреагував форвард "городян" Ерлінг Холанд, пізніше висловився захисник Рубен Діаш.

У свою чергу, Пеп Гвардідіола наполягає на тому, що висловлювати думки на адресу «Сіті» – це нормальне явище. Тренер наголосив, що ні він, ні його гравці не можуть контролювати те, що інші думають про клуб.

«Ми живемо у світі, де всі мають свою думку. Багато хто думає так само, як правий захисник «Ліверпуля». Це не нове, немає потреби багато говорити про це.

Це нормально. У нас публічна робота, в якій не можна обійтися без думки сторонніх людей, хороша вона чи погана, це нормально.

Це не проблема, ми маємо з цим справлятися. Інакше у цьому світі бути не може. Зрештою, самі ми знаємо, хто ми, і маємо впоратися з цим», – заявив головний тренер «Ман Сіті».