10 березня 2024 09:14

Представник Дані Алвеса спростував інформацію про самогубство екс-гравця збірної Бразилії

Представник Дані Алвеса прокоментував інформацію про те, що колишній захисник "Барселони" і збірної Бразилії покінчив життя самогубством. Нагадаємо, раніше про це повідомив маловідомий бразильський журналіст Пауло Альбукерке.


- Інформацію розмістив профіль Пауло Альбукерке з Ріо-де-Жанейро в Twitter. Без жодної підстави. Жодної правдивості. Я поговорив з адвокатом, і на цю безвідповідальну людину слід подати до суду, - цитує помічника Алвеса по зв’язках з пресою Itatia.ia.com.br.

Нагадаємо, у січні минулого року Алвеса звинуватили у згвалтуванні дівчини в нічному клубі "Саттон" у Барселоні. 20 січня колишній футболіст був поміщений під варту. Пізніше Алвесу кілька разів відмовляли в тимчасовому звільненні під заставу. У лютому 2024 року суд засудив Алвеса до 4,5 року в'язниці, а також зобов'язав його виплатити 150 тисяч евро потерпілій як моральну компенсацію. Водночас прокуратура Іспанії планувала подати апеляцію на рішення суду, вважаючи, що Алвес має перебувати в тюремному ув'язненні більшу кількість часу, ніж 4,5 року.