9 березня 2024 16:12

Родрі: "Ла Ліга та АПЛ - це майже різні види спорту"

Півзахисник «Манчестер Сіті» Родріго Ернандес, який раніше виступав у мадридському «Атлетіко» та «Вільярреалі», розповів, у чому полягає різниця між іспанською Ла Лігою та англійською Прем'єр-лігою.

«Це майже різні види спорту (посміхається). Найважливіше – вловити ритм. У Ла Лізі партнери не підтримають той самий темп, що є у Прем'єр-лізі. В Іспанії грають більш терпляче, спираючись на тактику, команди краще знають, що вони хочуть робити з м'ячем. У Великобританії робиться велика ставка на інтенсивність.


У мене не було жодної секунди на роздуми в моєму дебютному матчі з «Вест Хемом», суперник моментально опинявся переді мною. Довелося вчитися швидше приймати рішення та протистояти фізичним контактам. Також в Англії суперники частіше завдають неприємностей за рахунок індивідуальної майстерності», — наводить слова Родрі L'Équipe.


Нагадаємо, Родрі виступав за дорослу команду "Вільярреала" з 2016 по 2018 рік. Потім, з 2018 до 2019 року, іспанський футболіст грав за «Атлетико», звідки перейшов до «Манчестер Сіті».